Malerarbejde til privat og erhverv

Skal du have malet derhjemme eller på din arbejdsplads, kan du altid gøre det selv. Dog er det besværligt, tidskrævende og det kan tage lang tid. Derfor kan det ofte være bedre at få en uddannet maler til det. Hermed sikrer du dig at arbejdet bliver gjort ordentligt, at alle kanter m.m. er malet lige, samt at de rette farver skaber det ønskede resultat.

Hos Hjermindmaleren gør vi en dyd ud af at efterleve dine ønsker til et tilfredsstillende resultat. Vi ønsker et godt samarbejde og tilfredse kunder, og dette kan kun sikres ved 100% at gå op i sit arbejde og selve malerfaget.

Hvem er vi?
Vi har over tyve års erfaring indenfor malerfaget. Vi maler både private hjem, men også mindre virksomheder. Vi arbejder professionelt og til en fornuftig pris. Er vi valgt som maler til at male for dig, holder vi altid hvad vi lover, og rydder altid op efter os selv efter endt arbejde. Vi sætter kvalitet i højsædet og du skal hermed ikke være nervøs for resultatet, når du træder ind i dine nye malede rum, efter endt arbejde.

Derudover er vi medlemmer af Danske Malermestres Garantiordning, der sikrer dig at det arbejde vi laver, bliver udarbejdet på professionelt vis.
Går du med ønsket om nymalende vægge eller andre overflader, så giv os gerne et kald, og så kan vi sammen finde den bedste løsning, der sikrer jer det flotteste resultat, både indvendigt og udvendigt.

Hjermind maleren bil

Kontakt os for et uforpligtende tilbud: